Interview med Leif Rasmussen


Fra Ambitiøs Fisker til Sømandsmissionær
I denne podcast har vi besøg af Leif Rasmussen, der er født og opvokset i Strandby.
Leif er en ydmyg person, der ikke ligefrem elsker at være i fokus, men alligevel har han lovet at fortælle sin historie, da gæsterne i ”Portræt af en Vendelbo” ikke nødvendigvis er behængt med store titler eller nobelpriser, men er en Vendelbo’s historie fra det virkelige liv.
Leif er desuden også lidt introvert, men det er alligevel lykkes mig, at få åbnet op ind til privatpersonen Leif Rasmussen.
I denne spændende udsendelse deler Leif ikke blot sin opvækst som fisker, men også den unikke rejse, der førte ham til rollen som sømandsmissionær. Han kaster lys over, hvordan denne omskiftelige vej åbnede døre for ham og fortæller, hvad det indebærer at være engageret i sømandsmissionærarbejdet.
Tag med os på en rejse gennem Leifs livshistorie – en fortælling om fiskeri, familieliv, kvalitet i livet og fremtidsdrømme.
For tilrettelæggelse Gitte Hansen

Afspil