Servicemeddelelser

sendes til adr.: (service@fcmr.dk)Senest opdateret d. 30/09/2022


Aalborgkongres

www.akkc.dk

Her kan du se arrangementskalenderen for de nærmeste uger:  TRYK HER

Om Covid 19:  TRYK⇐

Næste arrangementer

Tirsdag 04. oktober– kl. 19:30 – RENÉ DAHL ANDERSEN Hærdet vol. 1 – Det Lille Teater – Europahallen
Oplevede du ikke foredraget i 2021, har du nu mulighed for at høre ham fortælle om, hvad der skete, da han som en af politiets Wonder Boys kom til at tage én forkert beslutning, der ændrede alt.
I år er René Dahl Andersen tilbage med et nyt og spændende foredrag, Hærdet vol. 2, som er efterfølgeren til sidste års foredrag.

Onsdag 05. oktober – torsdag 06. oktober – kl. 19:30 – RENÉ DAHL ANDERSEN Hærdet vol. 2 – Det Lille Teater – Europahallen
I foredraget ‘Hærdet vol. 2’ tager han publikum med ind i en verden af hårdkogte kriminelle, narkomaner, prostituerede, meddelere og pushere, der lever deres liv i samfundets mørkeste afkroge.

Fredag 07. oktober – kl. 20:00 – COMEDY BALLROOM – Aalborghallen
Oplev fem af landets absolut bedste komikere. Nikolaj Stokholm, Thomas Warberg, Linda P, Andreas Bo og Lasse Madsen er samlet på én og samme aften.

Fredag 07. oktober – lørdag 08. oktober AALBORG VINFESTIVAL 2022 – Europahallen
På Aalborg Vinfestival 2022 kan du glæde dig til at smage vine fra alverdens lande, når 30 vinudstillere præsenterer mere end 250 forskellige vine.
Vinsmagningerne løber over 2 ½ time, og du får et flot vinglas, som du må tage med hjem, et smagskatalog og en vintaske med plads til 6 vine.
.       Se tidspunkter:  ⇒TRYK

Lørdag 08. oktober – kl. 18:00 – DEN STORE OKTOBERFEST – Aalborghallen
Sidste år lagde AKKC rammer til en oktoberfest, men i år står man selv for at arrangere festlighederne til Nordjyllands største Oktoberfest. Gør dig klar til at skråle med på legendariske hits som Anton aus Tirol, Sweet Caroline og Ein Stern, når oktoberfesternes ukronede konge, DJ Ötzi, indtager scenen,  i bedste tyrolerstil med plads til 1400 festglade gæster, så oplevelsen kan nå højder værdigt den klassiske stemning fra München. Foruden DJ Ötzi spiller Günther Krautseppl sammen med DJ Heini. De starter ølfesten og sætter stemningen for aftenen med velkendt schlagermusik.


ScreenHunter_223 May. 09 18.50

Yderligere information : (tryk) KOMMENDE ARRANGEMENTER 

Næste arrangementer:

30/09/22 – kl. 20.00 – KRISTINA ISSA – Maskinhallen
Kristina Issa er et svensk-syrisk multitalent, der turnerer vidt og bredt i broderlandet og i flere andre lande i Europa! Kristina Issas musik omfatter dragende synth, bombastiske trommer og stor stemme. Sjælefulde kompositioner og stærk og medrivende vokal, skubber kompositionerne frem og bruger elementer fra et væld af forskellige genrer og stilarter.

01/10/22 – kl. 20.  – SPÖKET I KÖKET / DANS I MASKINHALLEN – Maskinhallen
Nu vover jeg pelsen – og spiller op til dans tre gange i efteråret 2022. Jeg er selvfølgelig meget spændt på at se, om det er noget, vi kan lokke “de lokale” til at deltage i. Men det tror jeg, siger Jens Ole/spillestedsleder Maskinhallen.  Og for at det hele skal blive helt fantastisk, så har Maskinhallen spurgt – og fået JA fra – en af folkemusikkens, unge superstars: Mads Kjøller Henningsen. Udover at være søn af Poul Kjøller (ja, ham fra TV) så spiller Mads fast i Lars Lilholt Band – ligesom han har et stort antal ensembler selv. Og det er nogle af disse, der kommer i Maskinhallen og spiller op til dans.

2/10/22 – kl. 19.30 – BLINKENDE LYGTER – Det Musiske Hus – store sal
– Drama og folkekomedie af Vivian Nielsen–baseret på Anders Thomas Jensens film. Medvirkende: Gordon Kennedy, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard, Jakob Højlev Jørgensen, Christina Bech, Kristian Boland og Frank Rubæk. Her er den forrygende og skæve historie om den lille bande småkriminelle, Torkild, Peter, Arne og Stefan, som aldrig har haft det store held med sig
​Arrangør: Frederikshavn Teaterforening.

04/10/22 – kl 13.00 – PLUS1 // MARC FACCHINI–FAKIREN FRA BAKKEBØLLE – Maskinhallen
Marc Facchini er en ener på den danske musikscene. I starten af 2010’erne var den dansk/italienske sangskriver frontmand i det KarriereKanon-vindende rockband Mescalin Baby, og senere i det genrebrydende artpop-projekt Mother Lewinsky.

06/10/22  – kl. 19.30 | Spisning Kl. 17.30 – ÅRETS NORDJYDE 2022 – Arena Nord
TV2 Nord vil igen i år være med til at hylde de nordjyder, der gør en forskel for andre! For sjette gang kåres Årets Nordjyde – denne gang i Arena Nord. Prisen som årets nordjyde gives til en eller flere personer, som har gjort en særlig indsats for at hjælpe andre. Det store show bliver endnu større i Arena Nord i Frederikshavn. Her vil publikum både kunne opleve uddelingen af de to store priser, kendte og upcoming kunstnere og i år hele to veloplagte værter, som med sikker hånd styrer slagets gang.

06/10/22 – kl. 20.00 – AYSAY – Maskinhallen
AySay lyder som det nye Norden. Et Norden der ikke længere kan løbe fra sin mangfoldighed og kulturelle rigdom. Et oprør fyldt med håb, lyd, sang og musik. Her synges på dansk, tyrkisk og kurdisk i en anatolsk psykedelisk festmed nordiske melodier og danske pop-arrangementer i smuk synergi med naturen og livet omkring os.

07/10/22 – kl. 20.00 – THORBJØRN RISAGER & DEN SORTE TORNADO – Maskinhallen
Risager og Tornadoen – en cocktail, der har bare bliver ved med at give. Og med koncertaktivitet over det meste af Europa – internationale priser og en dedikeret fanskare – så glæder vi os bare til, at de kommer. Da dette band går ind i sit nittende år, ser de virkelig ud til at være på nippet til en succes, der vil åbne nogle nye døre i nye territorier. Og med alt det hårde arbejde, de har lagt i dette projekt, fortjener de det bestemt.

8.-9. oktoberHOBBY OG KREAMESSE – Arena Nord
Dørene slås op kl. 10.00 om lørdagen for at hylde kreativiteten. – En blanding af både private og virksomheder – vil være på plads for at vise alle gæsterne fra hele Nordjylland hvor kreative de kan være.

08/10/22 – kl. 20:00 – JAN HELLESØE –  Det Musiske Hus – UDSOLGT! 
“Hvordan i al verden gjorde han det…..!?” Er ofte ordvalget efter man har set Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne Manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer.

Læs mere på spillestedets hjemmeside, og  på Maskinhallens nye Facebook-side


Datoerne der afholdes spil i Bingohallen Hobrogade 7,  kl 19.00:

OKTOBER:     02/10 – 10/10 – 18/10 – 26/10
NOVEMBER:    03/11 – 20/11 – 28/11

Alle datoer året 2022:    Tryk Her⇐

Kasserer i Bangsbo Freja´s Bingoklub
Tina Schou


Smedene: Træffes i værkstedet hver tirsdag og torsdag fra kl. 09 -12.
Trædrejerne: Træffes i værkstedet hver mandag og onsdag formiddag.
Knivholt veterankøretøjer: Træffes i Naturcentret hver mandag aften i vinter året, og når sommer melder sig (fra april) mødes vi hver onsdag kl. 19 udenfor med vores kørertøjer. .

 Klubbens næste arrangementer bliver:

FREDAG den 14 oktober – kl. 19.00 – 23.30 -. NEANDERS JAZZ BAND

Mvh

Mogens Nyeng Hansen
( 4076 5600)

                        Andre arrangementer:      TRYK


Åbningstiderne vil igen være normale og der vil være mulighed for personlig betjening i administrationen.
Vi opfordrer dog til, at man stadig klarer så meget som muligt over telefonen og pr. e-mail.

Med venlig hilsen
Frederikshavn Boligforening

Fredag d. 30. september – åbent til kl. 17.30 – MODE OG LIVSTIL – SHOPPING – Gågaden
Der er masser af gode tilbud i byens butikker og der vil være forskellige aktiviteter i gågaden.Efterårets produkter indenfor bolig, livstil og tøj i tidens trends og tenderser er klar i byens butikker. Programmet er under udarbejdelse.  – Følg med så længe FREDERIK på Facebook

LYSERØD LØRDAG 8. OKTOBER – FRA KL. 10.00-14.00
Hele uge 40 er der ekstra fokus på den landsdækkende kampagne – Lyserød Lørdag – støt brysterne. Lørdag sætter FREDERIK og lokalafdelingen Kræftens Bekæmpelse ekstra fokus.
Programmet er under udarbejdelse læs mere ⇒  HER

Fredag d. 29. oktober HALLOWEEN BY NIGHT – (U)hyggelig shopping til kl. 21.00– Der vil være forskellige aktiviteter på byens torvepladser.
Programmet er under udarbejdelse.  – Følg med så længe FREDERIK på Facebook

se mere ⇓

Hjemmeside FREDERIK  :  Tryk her 
Facebook FREDERIK :
    Tryk her ⇐ 


Der er åbent søndag til torsdag fra kl. 19.00 til 21.30 samt den første fredag i hver måned, hvor der er stort Fredagsbankospil.

F.I.K.´s Støtteforening har spil i Bingohallen, Hobrogade 7, 9900 Frederikshavn,

Oktober:   16/10 – 24/10
November:    01/11 – 09/11 – 17/11

Alle datoer året 2022:    Tryk Her⇐

M.v.h.
Poul Lillelund


Torsdage kl. 18.30 – BANKOSPIL – på Ingeborghus.  – OBS:   dørene åbnes kl. 17

d. 1. onsdag i hver måned kl. 17.30. – Seniordans 

Program for 2022:  kommer snart!


 

– o – o –
Næste arrangement: 

Se programTryk her⇐


bestyrelsekvisseldancers@gmail.com

Motion – Er I klar, for det er vi – på Frydenstrand skole – indgang fra Buhlsvej.

Man kan tilbyde dans i en forening, hvor hyggeligt sammenværd er i højsæde. Man danser for sjov, og der er plads til alle, der har lyst til at danse og bidrage med noget godt humør til træningsaftnerne. Er man blevet interesseret i at prøve at danse linedans i Kvissel Dancers, så find det hold der passer bedst til dit niveau hvis du har danset før.
    Sæson 2022 / 2023:

På hver danseaften skal man huske at medbringe:
Skiftesko med blød sål, (der ikke laver streger på gulvet) og en flaske vand.

.                                                Yderligere information på foreningens hjemmeside:  www.kvisseldancers.dk


Palads 123  palads-teatret.dk 

.           fra d. 22/09:                                                 SeniorBio:
.                                                                                                     
               Næste SeniorBio:  Ticket to Paradise  Torsdag den 13. oktober         


Meny:     TRYK på:

Aktivitetscenter for seniorer på efterløn og pensionister i alle aldre.
Her er cafe, sociale arrangementer, værksteder, fællesskab og meget mere,

Se meddelelser på Facebook-siden:     TRYK

Mvh. Merethe Olsen Aktivitetsleder.



Næste arrangement:     TRYK


 hjemmeside

DET SKER I SEPTEMBER
Kontorets telefonnummer er 6463 8145.

kl. 10-12. – Mandage –  Datastuen – Ældre Sagens lokaler Søndergade 42 B
– Få hjælp til din computer, tablet eller smartphone – Alle er velkommen.
kl. 13-17. – MandageBridge for lidt øvede og turneringsspillere – Maskinhallen i Frederikshavn
– Kontakt Mogens Nielsen 257 6731
kl. 13-17. –  TirsdageBowling – terminalen Skippergade 36
– Kontakt Carsten Jensen 2118 1755. – Deltagerbetaling.
kl. 9.30-11. – TirsdageBowls, floorball og bordtennis. – FFK-centret Flade Engvej 8
– Kontakt Jens Ole Pedersen 2249 1170 eller Lisbeth Dørum 3031 5679.
kl. 9-12 – OnsdageBadminton – Arena Nord.
– Kontakt Ruth Keller 3091 4627.
kl. 14-17. – OnsdageHyggeklub. – Ældre Sagen, Søndergade 42 B.
Her er mulighed for at træffe nye bekendte, få en god snak over en kop kaffe/te samt evt. få et spil kort eller deltage i et brætspil.
– Kontakt. Eva Jensen 6118 8355.
.                                                                                             –  o  –  o  –  o  –  o  – o  –
Torsdag 29. september – kl. 15-16. – Gratis retshjælp – Ældre Sagens kontor Søndergade 42 B
-Ingen tilmelding.

Onsdag 5. oktober – kl. 18-22 – Oktoberfest med dans – Rådhuscentret Parallelvej Frederikshavn.
DJ Finn P vil spille masser af god dansemusik. Start kl. 18 med traktement, der består af lækker pølse med brød en øl/vand og kaffe med småkager.
Deltagerbetaling. – Tilmelding på lokalafdelingens hjemmeside eller kontakt Carsten Jensen 2118 1755 eller Palle Mølholt 2819 6932.
Tilmelding fra 25.august. Senest 28. september. Dørene åbnes 17.30.

Torsdag 13. oktober – kl. 18-20.30 – Suppeaften inkl. kaffe og kage. – Ældre Sagens kontor Søndergade 42 B
Deltagerbetaling. Tilmelding senest 10. oktober til Else Krage 9842 5267 eller 2126 5240.

FIND KURSER, ARRANGEMENTER OG AKTIVITETER NÆR DIG:   TRYK

vedr. arrangementer/henvendelser  TRYK

*Kontor Søndergade 42 B, Frederikshavn*


Søndag 2. oktober
– kl. 10:00-13:00 – Løgmarked i Bangsbo Botaniske Have – Bangsbo Botaniske Have, Dronning Margrethes vej 3
Trænger du til lidt nye forårsblomster til din egen have, så har Botanisk Haves Vennekreds indkøbt en masse skønne og spændende løg, som de sælger. Der er helt sikkert noget, der frister, blandt de ca. 75 forskellige løg.   Arrangør:Bangsbo Botaniske Haves Vennekreds

– kl. 11:00-15:00 FRIT SPIL – Workshop i improvisation – Vendsyssel Kunstmuseum – Spiller du musik og drømmer om at lære at improvisere? Eller er du måske bare en smule træt af at altid spille det, du får besked på, men ikke ved hvordan man ellers skal gå til musikken? Så er denne workshop lige noget for dig!Medbring dit eget instrument og vær med til en musikalsk leg med andre unge musikere, hvor klassisk musik møder jazzen. Arrangør:Albert Reinholdt, Annamaria Martonyikova

– kl. 19:30-22:00 – Blinkende lygter – Det Musiske Hus
Teater efter Anders Thomas Jensens filmMedvirkende: Gordon Kennedy, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard, Jakob Højlev Jørgensen, Christina Bech, Kristian Boland og Frank Rubæk. Her er den forrygende og skæve historie om den lille bande småkriminelle, Torkild, Peter, Arne og Stefan, som aldrig har haft det store held med sig. Arrangør:Frederikshavn Teaterforening

Tirsdag 4. oktober
– kl. 19:00 -21:30 – Badmintonligaen: VEB-Skælskør/Slagelse – Hallen Park Vendia, Hjørring
VEB spiller for første gang nogensinde en hjemmekamp i Hjørring. Gratis entre. Arrangør:Vendsyssel Elite Badminton

Torsdag 6. oktober
kl. 14:00-16:00 – Bibelkreds – åben for alle – Abildgård Kirke, Abildgårdvej 56, 9900 Frederikshavn
I øjeblikket fordyber vi os i Matthæus evangeliet – får en god dialog omkring bordet – synger sammen – drikker kaffe og har et godt socialt samvær. Bibelkredsen er altid åbent for alle der har lyst til at gå dybere ind i teksten. Vi samles i Abildgårdkirkens kælder. Alle er velkommen. Arrangør:Indre Mission Frederikshavn.

– kl. 19:00 – Kirke & kulturcafé – Strandby Metodistkirke, Strandvej 36, 9970
Kom til en hyggelig aften med slotshavechef Niels Mellergaard i Metodistkirken og hør om nogle af Danmarks kulturperler, som folk rejser langt for at se. Slotshavechef Niels Mellergaard fortæller. Deltagerbetaling. Tilmelding er ikke nødvendig. Arrangør: Strandby Metodistkirke

Søndag 9. oktober – kl. 10:00-16:00 – Pigernes Ishockey dag – Frederikshavn Ishockey Klub
Kom og vær med kvit & frit til en dag med masser af hyggelig træning både på isen og udenfor isen. Kvinde-ishockey er ganske fredeligt uden hårde tacklinger eller slåskampe på isen. Du behøver ingen erfaringen med ishockey. Arrangør:Frederikshavn Ishockey Klub (Kvindeholdet)


– og:
Her er der så plads til din servicemeddelelse!

 


Send den til: 

service@fcmr.dk