Servicemeddelelser

(sendes til adr.:   service@fcmr.dk)Senest opdateret d. 12/05/2022


Aalborgkongres

www.akkc.dk

Her kan du se arrangementskalenderen for de nærmeste uger:  TRYK HER

Om Covid 19:  TRYK⇐

Næste arrangementer:

Fredag 13. maj – kl. 21:00 – MARVELOUS MOSELL– Feat. Tue Track – Europahallen
Det er blevet tid til at få luftet det pangfarvede tracksuit, det iskolde kinametal og ikke mindst den helt hurtige brille! Retrorapperen Marvelous Mosell og hans tro væbner DJ Tue Track melder sig klar til at nedlægge Europahallen med masser af nostalgisk tidslommerap toppet med forbudte dansetrin!

Lørdag 14. maj – kl. 20:00 – THE KILKENNYS – Europahallen
Ægte irsk charme og musikalitet, når de fire irske sangfugle Dave Cashin, Mick Martin, Tommy Mackey og Josh O’Loughlin går på scenen i Europahallen.
Banjo, mandolin, fløjte, trommer og guitar er bare nogle af de instrumenter, der tages i brug, når The Kilkennys forvandler traditionelle keltiske toner til moderne irsk popmusik.

Mandag 16. maj – kl. 17:00 – BLÅ AALBORG AFTERPARTY –
  Blå Mandag slutter af med et kæmpe brag! Sammen med GAME Streetmekka fyrer man op for den fedeste fest til Blå Aalborg Afterparty! – Aftenen står på lækker mad, comedy med Mads de Krak, brandvarm koncert med Artigeardit og ultimativ feststemning med DJ.
Youtuberen Johnni Gade er aftenens konferencier, og han guider jer gennem den vildeste aften fyldt med masser af sjov og spas.

Onsdag 18. maj – kl. 20:00 – WHAT’S LOVE GOT TO DO WITH IT?– Tina Turner Tribute – Aalborghallen
Det internationale show er en fejring af hendes lange og storslåede karriere. Publikum kan forvente en aften med absolut høj energi og feel-good rock’n’roll, hvor hits som Proud Mary, River Deep, Simply The Best, Private Dancer og Nutbush City Limits fremføres af det britiske vokaltalent, Elesha Paul Moses supporteret af et ti mand stort live band.

Lørdag 21. maj – kl. 15,00 og 19,00 – JOHNNI GADE -Kogekone – Det Lille Teater
Johnni er kendt for at grille sine YouTube-kollegaer på den hårde klinge, så med showet ‘Kogekone’ er der lagt i ovnen til en roast, som selv Gordon Ramsey ville blive misundelig over! Men selvfølgelig er der mere end en ret på menuen! Johnni serverer selvfølgelig også pinlige anekdoter, skarpe observationer og en pærevælling af ting fra YouTube verdenen, som vil blive godt og grundigt endevendt!

Lørdag 21. maj – kl. 20:00 – BISSE – Trubadurturen 2022 – Europahallen
Musikeren og sangskriveren, der går under det borgerlige navn Thorbjørn Radisch Bredkjær, udgav på Valentinsdag sit 13. album Homunculus. Albummet handler om det lille menneske og den store kærlighed, og det består af 15 kærlighedssange sunget af ungkarlen, narrøven og oldboyen i egen lave person.

Lørdag 28. maj 2022  – kl. 12:00 – FROKOSTLOUNGE – AKKC x Karneval – Aalborg Kongres & Kultur Center
Her kan du nyde frokosten fra kl. 12-14 og opleve det festlige karneval på behørig afstand fra foyeren eller gå ud i Kildeparken, som vil være sprængfyldt med flotte udklædninger, festlig stemning og masser af god musik. Loungen er åben fra kl. 12-18, og du kan frit bevæge dig mellem Kildeparken og AKKC’s foyer.


ScreenHunter_223 May. 09 18.50

Yderligere information : (tryk) KOMMENDE ARRANGEMENTER 

Næste arrangementer:

05/05/22 til 07/05/22  – SHU-BI-DUA THE MUSICAL – Arena Nord
Torsdag 5. Maj – kl. 20:00 – Fredag 6. Maj -kl. 20:00 – Lørdag 7. Maj – kl. 16:00 + 20.00
Successen vender tibage – Med flere end 25 af Shu-Bi-dua´s største hits. I efteråret 2021 og vinteren/foråret 2022 kommer Tivolis Koncertsal og landets store musikhuse til at give genlyd af alle de kendte og elskede hits fra Shu-bi-dua som Hvalborg, Den Røde Tråd, Minus til plus, Askepot og Vuffeli-vov.

13/05/22 – Kl. 20.00 – WHAT’S LOVE GOT TO DO WITH IT?  – Arena Nord
Showet er den ultimative hyldestkoncert til en af de mest ikoniske og elskede musikartister i vores generation, Tina Turner. Dette internationale show er en fejring af hendes lange og storslåede karriere. I dette splinternye show kan publikum forvente en aften med absolut høj energi og feel-good rock’n roll, hvor Tina Turners største hits fremføres af det fantastiske vokaltalent, Elesha Paul Moses (Whitney, The Voice, X Factor) supporteret af et ti mand stort live band.
14/05/22 – kl. 19:30 – SÅ GÅR VI TIL MAXIM – Det Musiske Hus
Når valsekongen Franz Lehàr fylder 150 år, markerer man det selvfølgelig i pomp og pragt! Det er jo komponisten bag Volga, Vilja, Maxim, Enkevalsen og Dein ist mein ganzes Herz.
Scenen er sat for en gang “Toppen af Poppen” rundt om et flot dekorerede bord – og én efter én slår gæsterne på glasset, og talerækken med fakta og anekdoter afleveres, efterfulgt af et sandt orgie af arier og duetter fra mesterens hits: Paganini, Giuditta, Zarewitsch og Smilets Land.

15/05/22 – Kl. 19.30 – THE BOOTLEG BEATLES – med The Pepperland Sinfonia – Arena Nord
Konferencier: Dan Rachlin. Uanset hvor i verden, at The Bootleg Beatles optræder, er både publikummer og anmeldere ved at falde ned af stolene over, hvor fantastisk de fire bandmedlemmer inkarnerer John, Paul, George og Ringo. Ikke bare lyder de som og ligner The Fab Four til forveksling – de har også i årenes løb formået fuldstændig at tillægge sig den måde, The Beatles talte og omgik hinanden og publikum på.

Fredag 20/05 –  fra Kl. 16.00 – 22. maj – NORDIC GAMING FESTIVAL 2022 – Arena Nord
Nordic Gaming Festival #NGF har til formål at samle unge gaming-interesserede i Vendsyssel med henblik på at skabe fællesskab og relationer. Et fællesskab der omfavner social ansvarlighed, fysisk aktivitet, sunde valg og læring omkring online adfærd. Relationer der skal udvikle de unges sociale kunnen, så de er mere end et navn på skærmen

20/05/22 – Kl. 20,00 – BARROW – Maskinhallen
I USA har man betegnelsen “Triple Threat” for en musiker, der har hele pakken som sanger, sangskriver og ekvilibristisk guitarist. Mikkel Bøggild er én af de få herhjemme, der har en stemme som Springsteen, skriver sange, der rører og bevæger, og oveni dét er han en sjældent dygtig guitarist, der har flankeret og produceret for de største sangere herhjemme.

21/05/22 – kl.20,00 – GUSTAF LJUNGGREN / SKÚLI SVERRISSONMaskinhallen
Nyt musikalsk makkerpar – en slags skandinavisk super-duo – med rødder i den nordiske tradition (Sverige/Island) mixer de sfæriske klangflader og trækker på deres enorme bagkatalog af egne udgivelser og samarbejde med artister i Skandinavien og udlandet. To musikere, hvor man altid er sikker på, at det kunstneriske niveau er utroligt højt – og hvor improvisation er en naturlig og integreret del koncertoplevelsen.

Læs mere på spillestedets hjemmeside, og  på Maskinhallens nye Facebook-side⇐ 


Smedene: Træffes i værkstedet hver tirsdag og torsdag fra kl. 09 -12.
Trædrejerne: Træffes i værkstedet hver mandag og onsdag formiddag.
Knivholt veterankøretøjer: Træffes i Naturcentret hver mandag aften i vinter året, og når sommer melder sig (fra april) mødes vi hver onsdag kl. 19 udenfor med vores kørertøjer. .

 Klubbens næste arrangementer bliver:

FREDAG den 16 september – kl. 19.00 – 22.30 – THE MULESKINNERS
Er du medlem af Knivholts Venner er der denne aften fri entre.

Mvh

Mogens Nyeng Hansen

                        Andre arrangementer:      TRYK


Åbningstiderne vil igen være normale og der vil være mulighed for personlig betjening i administrationen.
Vi opfordrer dog til, at man stadig klarer så meget som muligt over telefonen og pr. e-mail.

Med venlig hilsen
Frederikshavn Boligforening
Kim Madsen
direktør

Lørdag d. 28. maj kommer “TOUREN” til Frederikshavn. – Kom og få en sjov cykeloplevelse!
NBC Frederikshavn Cykelklub, FREDERIK Frederikshavn, Frederikshavn kommune og Danmarks Cykle Union inviterer til BørneTour i Frederikshavn.
BørneTour er begyndercykelløb for børn og unge i alderen 3-15 år. De danske cykelklubber, kommunerne, Skoda Danmark, Frog Bikes og Danmarks Cykle Union er værter for BørneTour, som løber af staben i byer over hele landet i 2022 frem mod Tour-starten i Danmark.
Læs mere om BørneTouren og tilmelding dig allerede i dag: KLIK HER!

se mere ⇓

Hjemmeside FREDERIK  :  Tryk her 
Facebook FREDERIK :
    Tryk her ⇐ 


Der er åbent søndag til torsdag fra kl. 19.00 til 21.30 samt den første fredag i hver måned, hvor der er stort Fredagsbankospil.

F.I.K.´s Støtteforening har spil i Bingohallen, Hobrogade 7, 9900 Frederikshavn,
følgende datoer hele året 2022:    Tryk Her⇐

M.v.h.
Poul Lillelund


Torsdage kl. 18.30 – BANKOSPIL – på Ingeborghus.  – OBS:   dørene åbnes kl. 17

d. 1. onsdag i hver måned kl. 17.30. – Seniordans 

Program for 2022:  kommer snart!


 

– o – o –
Næste arrangement: 

Se programTryk her⇐


Vi danser i festsalen på Frydenstrand skoleafdeling,  Buhlsvej i Frederikshavn:

Sæson forår 2022:

På hver danseaften skal du huske at medbringe:
Skiftesko med blød sål, (der ikke laver streger på gulvet) og en flaske vand.

.                                                Yderligere information på foreningens hjemmeside:  www.kvisseldancers.dk


Palads 123  palads-teatret.dk 

.           fra d. 12/05:                                                Næste SeniorBio:

.                                                                                                                    DRIVE MY CAR – torsdag den 12. maj kl. 10:00

.                                                            Se programmet for film i “Det nye Palads Teatret”:     Findes her ⇒ (tryk) Aktivitetscenter for seniorer på efterløn og pensionister i alle aldre.

.  Meny:     TRYK

Her er cafe, sociale arrangementer, værksteder, fællesskab og meget mere, f.eks. ⇓

https://fcmr.dk/wp-content/uploads/2022/04/17-18-1.jpg
Se meddelelser på Facebook-siden:    TRYK

Mvh. Merethe Olsen Aktivitetsleder


Næste arrangement:      TRYK


 hjemmeside

Onsdage i lige uger kl. 16.30 – 18.30
Sorg- og livsmodsgruppe. – Ældre Sagens kontor Søndergade 42 B – Kontakt Linda Jonsson 3159 0333 inden fremmøde.

Onsdage kl. 14.00-16.30.
Hyggeklub –  Lokalerne, Ældre Sagen, Søndergade 42 B. – Kontakt. Gitte Geldersholt 23313198 inden fremmøde.
Her er mulighed for at træffe nye bekendte, få en god snak over en kop kaffe/te samt evt. få et spil kort eller deltage i et brætspil.

Arrangementer i maj : 

Torsdag 19. maj – kl. 19.00. – Trine Gadeberg – Arrangementet er udsolgt. – Rådhuscentret

FIND KURSER, ARRANGEMENTER OG AKTIVITETER NÆR DIG:   TRYK

vedr. arrangementer/henvendelser  TRYK

*Kontor Søndergade 42 B, Frederikshavn*– og:
Her er der så plads til din servicemeddelelse!


Send den til: 

service@fcmr.dk