Interview med Robert Væhrens Nielsen


Denne podcast er tilrettelagt af en pige, der studerer journalistik på SDU i Odense. Hun hedder Emilie Munk Porsmose, er 22 år, født i Frederikshavn, og hun går til opgaven med entusiasme og gå på mod.
Ugens gæst har levet livet i fuld fart og har boet mange år i udlandet. I dag er han vendt tilbage til sine rødder i Frederikshavn og bliver her – for en stund i hvert fald.
Robert Væhrens Nielsen er født ind i en frisørfamilie og er selv uddannet frisør hos sin mor i Frederikshavn. Efter han blev uddannet, flyttede han til Oslo for at arbejde på en salon, hvor han blandt andet har klippet mange kendisser. Da han vendte tilbage til Danmark, åbnede han sin egen salon, hvor han fik uddannet mange frisører i Frederikshavn.
En dag valgte han at skifte frisørsaksen ud med arbejdshandskerne, da han var blevet træt af at arbejde som frisør. Her fik han udarbejdet sig et langt CV, både i Frederikshavn og i udlandet.
I dag har han fået tildelt førtidspension grundet en arbejdsskade, og han bruger nu tiden med sine to børnebørn, venner og sin lille hund Biskit
I dette afsnit skal vi blive klogere på en mand, som hele livet har været vant til at arbejde. Vi skal høre sjove historier fra da han var barn, og vende tilbage til nutiden og høre, hvordan det er at være nødsaget til at trække sig fra arbejdsmarkedet grundet arbejdsskader.
Denne podcast er produceret af Emilie Munk Porsmose og redigeret af Gitte Hansen.

Afspil