Søren Vestergaard Frederiksen

I denne podcast har vi fornøjelse af at byde velkommen til Søren Vestergaard Frederiksen, en fremtrædende floorball-entusiast, bedre kendt som “Mr. Blackhawks”. Han fortjener uden tvivl betegnelsen floorball’s svar på håndboldlegenden Nikolaj Jacobsen.
Med mange års erfaring inden for floorball, har Søren gennem tiden ladet sig inspirere af dygtige lokale folk som bl.a Manse og Aage Gøgsig. Disse inspirationskilder har ikke blot vejledt Søren, men har også skabt gode relationer for mange andre unge i foreningslivet.
Søren spillede en central rolle i etableringen af Blackhawks, en klub der opstod efter sammenlægningen af de to Frederikshavnske klubber Bulldogs og Outlaws. Denne fusion var ikke uden udfordringer.
Udover sin rolle som lokal klubtræner, er Søren også national træner og har fortjent æren som “Årets Træner” hele fem gange i Danmark. Hans dedikation til sporten og evnen til at motivere og udvikle talenter har gjort ham til en central skikkelse inden for dansk floorball.
Det er vigtigt at nævne, at Søren ikke kun er en respekteret sportsfigur, men også en kærlig familiefar, og tillige uddannet slagter og pædagog.
Hans familie fungerer også som aflastningsfamilie for to drenge, hvilket han sætter stor pris på.
Portræt af en vendelbo er tilrettelagt af Gitte Hansen

Afspil