Podcast med Birthe Christensen

Dagens gæst er Birthe Kristensen, der var ansat på Lokalavisen i Frederikshavn i 21 år. Hun stammer fra Sydfyn hvor hun mødte sin kommende mand Henning Kristensen. Hun fik uddannelse i et handelsfirma, inden de i 1970 flyttede til Frederikshavn kommune, hvor de bosatte sig i Gærum, hvor også svigerforældrene boede i nærheden. De fik to børn, og mens de voksede op havde Birthe mulighed for at gå hjemme.
Fritiden blev brugt på at spille håndbold i Gærum, og hun var med på holdet, da de rykkede op i serie 1.
I 1979 blev hun skrivende medarbejder på Lokalavisen. Først som freelance, da hun ikke var uddannet journalist, men senere fik hun en fast ansættelse og et pressekort
I forbindelse med fusionerne af aviserne omkring år 2000, syntes hun tiden var inde til stoppe. Derefter var det hjemmet med havearbejde og sysler til børnebørnene, der optog hendes tid. Hvad hun ellers har fået tiden til at gå med kan du høre, når hun interviews af Jenny Larsen. For redigering Gitte Hansen

Afspil