Podcast med Søren Vestergaard Pedersen


Gæst denne gang er Søren Vestergaard Pedersen.
Søren er opvokset i Horne ved Varde, sammen med sine forældre og to ældre brødre. Forældrene havde den lokale brugsforening, og byen havde et stort idrætsliv, som flittigt blev brugt af de tre brødre. Efter 7. klasse foregik de sidste skoleår i Varde, hvor Søren også startede på musikskolen, hvor han spillede på klarinet. Da han fyldte 18 år købte han en saxofon, som han brugte da han blev medlem af en afdeling af det omrejsende “Up With People”.
Efter endt pædagoguddannelse i Aarhus, flyttede han og hustruen i 1999 til Frederikshavn. Hun fik ansættelse som lærer, og efter nogle jobs blev han ansat som idrætskoordinator i Frederikshavn Kommune.
Parret har fire børn på henholdsvis 15, 20, 22 og 24 år.
I udsendelsen fortæller Søren Vestergaard Pedersen meget mere om sine aktiviteter og er i dag ansat som aktivitetsleder på Rådhuscentret i Frederikshavn, men han er ikke kun leder for rådhuscentret men også Havkjærhus i Sæby Aktivitetsområde Øst, og hans arbejdsdage er delt mellem de to steder. Jenny Larsen har tilrettelagt og udsendelsen er redigeret af Gitte Hansen for FCMR

Afspil