Interview med Carsten Thomasen

Carsten Thomasen er født og opvokset i Midtjylland, men har boet og haft sit virke som reklamemand og andet de seneste 55 år i Frederikshavn og omegn.
Hans tilgang til området var som medarbejder i reklamebureauet Walsted og Axelsen, men det blev avisbranchen bredt, der blev levevejen. Først som forretningsfører for Sæby Folkeblad, hvorfra han startede Lokalavisen Frederikshavn. I 1990 fusionerede de to ugeaviser med dagbladet Frederikshavns Avis, og han fik jobbet som adm. direktør. Derefter var han med til at lægge først Frederikshavns Avis og senere Vendsyssel Tidende i graven og blev efterfølgende områdedirektør for Nordjyske Stiftstidende i Frederikshavn.
Han har siden været handelschef for Frederik. Efter nogle år startede han firmaet CT Grafisk Assistance & ctdronefoto.dk, som han stadig driver.
Carsten Thomasen har i mange år været aktiv spejder på forskellige planer og var med til at organisere landslejren i Frederikshavn i 1985 med ca. 20.000 deltagere. Dette og meget mere kommer han ind på, når Gitte Hansen går ind bag den pæne facade.

Afspil