Interview med Julemanden Julle og Kjeld Rye

I denne podcast udsendelse får vi besøg af selve julemanden.
Kjeld Rye fortæller om sin forbindelse til julemanden Julle, og hvorfor han år efter år iklæder sig julemandens kostume, og elsker at glæde børnene både rundt i det nordjyske og derhjemme på adressen på Fanøvej i Frederikshavns midtby. Hans udfoldelser er desværre begrænset af corona denne december her i 2020, men forestil jer lige hvordan en julemand klarer mundbind og restriktioner.
I udsendelsen kommer Kjeld Rye også ind på julemandens oprindelige historie, og til lytternes overraskelse, fortæller han også om hvor travlt julemanden har efter jul.
Coronakrisen har sat sit præg på hvilke aktiviteter Julle kan udføre, og han lægger ikke skjul på at det piner ham, at julemandens egentlige opgaver desværre er begrænset i år, men under alle omstændigheder vil han skabe juleglæde, de steder han kan.
I en mørk tid hvor coronaen fylder meget, så kan man helt sikkert komme i julehumør når Gitte Hansen fra FCMR, interviewer den skæggede mand, der med entusiasme og begejstring fortæller om julemandens mission i verden og ikke mindst her i Frederikshavn kommune.
Udsendelsen er produceret af Gitte Hansen for FCMR

Afspil