Interview med Chris Andersen fra Skagen


Gæst i denne podcast er lokal musiker og erhvervsmand, bosiddende i Skagen. Navnet er Chris Andersen, og han betegner sig selv som en glad musikalsk amatør.
Chris Andersen er 50 år og har tidligere modtaget klaverundervisning, men på efterskolen blev instrumentet byttet med en guitar, som flittigt blev brugt efter skoletid.
Hvad var det for en type musik du startede med?
– Det var mest pop som Tøsedrengene, men senere fik jeg nogle venner, der spillede blues, så det blev min indgangsvinkel til den genre.
Du er født og opvokset i Skagen, hvilken betydning har det for dig?
– I dag betyder det en del, da jeg har min gang over det meste af byen, idet mit arbejde går ud på at servicerer en del restauranter og virksomheder. Skagen er et fantastisk sted at bo, hvor der kommer mange gæster hvert år.
Hvor i Skagen er du vokset op?
– I et villakvarter kaldet Bankekvarteret, hvor der var mange børn. Det er umiddelbart lige når man når Skagen, og huser i dag det man kalder mini Skagen, et meget meget flot område.
Har du søskende?
– Ja, en lillebror og en storebror, så vi var en søskendeflok på tre. Der var fodboldbaner og legepladser, og vi kom ofte hos hinanden. I dag er det helt anderledes.
Hør Chris Andersens historie og hvordan han takler de udfordringer livet giver og hans fremtidsplaner inden for musikken i denne uges podcast. Tilrettelæggelse Gitte Hansen for FCMR

Afspil