Interview med Hanne Bomholt


Passion er drivkraften

I dette Interview og snak mellem Bettina Lyster & Hanne Bomholt kan du møde Hanne Bomholt, der i sine første syv år boede med sine forældre i Give ved Billund. Herefter flyttede familien til Hadsund, hvorfra hun blev student, inden hun tog en tur til New York.
I 1992 flyttede hun til Frederikshavn, og blev ansat i et laboratorium på en virksomhed i Hadsund, men har været uddannet social og sundhedsassistentsiden 2001. I 2014 uddannede hun sig til fodplejer, og det foregik i Viborg. Hendes hjerte ligger dog i arbejdet med terminalpatienter, og kontakten til de pårørende og senere også de efterladte.
– Jeg synes, det er spændende at være med til det sidste, hvor man mærker at her kan du virkelig gøre en forskel fortæller Hanne Bomholt, der i udsendelsen også kommer ind på sine andre arbejdsopgaver.
Hun fortæller også om sin passion for undervisning af elever, der er i gang med en uddannelse, og om de svære betingelser, som corona-tiden byder de ansatte.
Hanne Bomholt kommer også ind på sit ophold i New York, som bragte hende i en situation, som har formet hende til den person hun er i dag.
Hanne bor stadig i Strandby, er gift og har 2 børn, hvoraf Signe er flyttet hjemmefra, mens Frederik stadig bor hjemme. Hanne har i dag sin egen fodplejeklinik, som hun driver på fuld tid.
studievært er Bettina Lyster, redigering Gitte Hansen

Afspil