Inteview med Søren Berg Olesen


I ugens udsendelse og tale-podcast på radio FCMR,kan man denne gang komme tæt på en af radioens medarbejdere. Det drejer sig om Søren Berg Olesen, der har været tilknyttet lokalradioerne i Frederikshavn siden slutningen af 80’erne.
I dag er han tekniker og studievært på det ugentlige program Musik i Nordjylland, som sendes søndage fra klokken 18-19.
De første radioår foregik som regel i samarbejde med en anden studievært og en tekniker; efterhånden fik Søren mere mod på selv at stå for hele forløbet.
Søren Berg Olesen blev pensioneret for knap ti år siden, og ud over sit frivillige arbejde som stemme i radioen, er han også bestyrelsesmedlem i FCMR.
Han er født og opvokset i Frederikshavn, dengang vandet gik helt op til Fiskerklyngen. Han havde tidligt flere job: Startede i 5 års alderen som mælkedreng, senere avisdreng ved Vendsyssel Tidende og cykelbud hos jernbanevognmanden. Fritiden blev brugt på fodbold om sommeren, blandt andre sammen med Harald Nielsen hjemme på Buhlsvej, og håndbold om vinteren. Han havde en god opvækst i en åben og socialt anlagt familie med fire drenge.
Der er mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med Søren Berg Olesen, når han på en levende og interessant måde fortæller om sin opvækst, sit arbejdsliv og sin passion som frivillig medarbejder på Frederikshavn Cultur Og Musik Radio.
For tilrettelæggelse og redigering Gitte Hansen for FCMR

Afspil