Interview med Martin Høeg Lundberg

Gæst er Martin Høeg Lundberg som er kendt for sine mange gøremål, men når det kommer til stykket, er det trods alt familien, der er hans største aktiv.
Martin voksede op i Frederikshavn sammen med 2 søstre. Som ganske ung forelskede han sig i Vanja, de blev senere gift og har i dag fire børn. Hun har butikken “Living by Vanja”, som er beliggende HC Ørstedvej 18 i Frederikshavn, mens Martins arbejdsliv er formet efter et aktivt sportsliv.
Gik på Fladstrand Skole og syntes selv, at han var en bandit, men noget ændrede den adfærd.
Efter folkeskolen tog han på EFG på Handelsskolen, og fiksenere et år i USA. Efter hjemkomst og HH, kom han i lære hos Jørgen Peiter.
Martin havde hjemmefra lært lektien om ærlighed og flid, men sport og især fodbold kom til at præge hans fremtid.
Martin var i en periode ansat som sælger på Den Lokale Radio, og der fik han også mulighed for at prøve sine evner, som reporter ved fodboldkampe, men det fangede ikke hans interesse.
En stor udfordring, som ulønnet medarbejder ved DANA-Cup (idag Cup no. 1) i Frederikshavn var, at holde styr på de mange hjælpere, der var involveret. Det var i denne forbindelse, at han senere blev valgt til formand for fodboldafdelingen.
I marts måned 2003 valgte han som 30-årig, at blive selvstændig med salg af blandt andet fitness-udstyr.
Han startede et firma sammen med en ven, men efter nogle år delte de firmaet, og Martin begyndte at sælge kunstgræs til boldklubber. Siden har han startet SPORTSHALLEN.dk på Suderbovej, hvor der er mulighed for action kombineret med sjov og socialt samvær.
Hvordan han ser på fremtiden med job og familie kan du høre i udsendelsen, som er tilrettelagt og præsenteret af Gitte Hansen for FCMR.

Afspil