Interview med Birgit Munch


Birgit Munch er gæst i dene podcast.
I 60’erne var denne unge pige optændt af den hellige atletiske flamme og deltog i den ene konkurrence efter den anden både i indland og udland for FAK66.
Samtidigt trådte hun dansen hos Sonja Pii – og deltog i akrobatik-undervisning og meget, meget mere.
Håndhold blev det til en enkelt gang, men det var klart det individuelle, der tog kegler hos den unge frederikshavner teenager.
Men som et slag overtog musikken den førende rolle – og selv om hun i dag stadig er aktiv på gymnastikholdene, så er det og har været musikken, der har været hendes drivende kraft gennem hele voksenlivet.
Vi har i dag Birgit Munch i studiet til en snak, som selvfølgelig tager holdt ved blandt andet de 17 musicals, hun og hendes ensembler satte op på frederikshavnske scener fra slut 80’erne og 25 år frem i tiden.
Kammerpigerne, Oldfruerne og Stuepigerne skal vi selvfølgelig også runde, men der ud over bliver der også mange sjove glimt fra barndommens år på Vibevej, skolegangen på Ørnevejen og Pladeparade i Badmintonhallen med efterfølgende deltagelse i Musikalske Venner med Sten Bramsen.
Udsendelse er tilrettelagt af Jenny Larsen og redigeret af Gitte Hansen.

Afspil