Interview med handelchef Dan Kobberup


Ugens gæst hedder ikke Frederik, men er nærmest indbegrebet af navnet, da han er handelschef igennem flere år af handels- og virksomhedsforeningen FREDERIK i Frederikshavn. Navnet er Dan Kobberup.
Alle der bor i vores nærområde i og omkring Frederikshavn ved helt sikkert hvem
Dan er, men i denne udsendelse kommer vi også bag facaden, og prøver at afsløre hvem er han er udover at være uddannet tjener, virksomhedsleder og handelschef.
Han er søn af ”Mr. Stena” Bent Kobberup og Gørrild, og han er vokset op i Frederikshavn. Han er opvokset i Grønlandskvarteret, gået på Munkebakkeskolen samt været på skiferie gennem årtier.
Han bor med sin familie i Sæby, men han er varm fortaler for byen Frederikshavn, og de kvaliteter byen og vores område kan tilbyde. Dans humor er også stærk inspirerende, og han elsker at bruge ”dårlig” humor. I hans sparsomme fritid indtages landevejen på racercykel, hvor han årligt runder 10.000 km.
Vi skal vandre en tur ud af Dans karrierevej, og se på de mange arbejdssteder han har haft igennem årene. Vi kommer bl.a. forbi Franks, Hotel Phønix, Ruths Hotel og Stena Hotel Frederikshavn samt Bardøla på Geilo i Norge. Udsendelsen afsluttes med en snak om samarbejde, FREDERIK, fremtiden og om visionen sammen er vi stærkere!
Hør hvad han mener med den vision og lær Dan bedre at kende i denne podcast.

Afspil