Interview med Søren Jacobsen


I dag har vi besøg af en rigtig Frederikshavner Søren Jacobsen.
Søren har ikke alene en historie, vi alle kan lære af, men han er også er meget ærlig.
Søren Jacobsen er en velkendt musikalsk skikkelse i Vendsyssel, og har spillet trommer i forskellige Nordjyske pigtråds orkestre siden 1965, herunder det dengang velkendte band Face To Face? Søren har tillige været med til at forsøge at genoplive stemningen i Cosy Club, et legendarisk spillested i Frederikshavn.
I de sidste 3 år har han beriget musiklivet i et Elvis-band med oprindelse fra metodistkirken i Strandby.
Med 24-års mærkedag som ædru alkoholiker, deler Søren åbenhjertigt sin rejse og reflekterer over oplevelser som alkoholiker. Han belyser, hvordan støtte og forståelse kan være afgørende for at overvinde afhængighed, og afslører de værktøjer han selv bruger, der er medvirkende til, at han i dag ikke har rørt spiritus i 24 år.
Det og meget mere fortæller Søren gribende om i denne udsendelse.
Han har været misbrugskonsulent i mange år, og fortæller gerne om sine egne erfaringer, når han forsøger at hjælpe andre.
Lyt til denne podcast udgiver 11.marts 24
For tilrettelæggelse Gitte Hansen

Afspil