Interview med bioanalytiker Tina Beith Christensen


Du kan glæde dig til at høre en meget varieret og livsbekræftende historie om pigen fra Ravnshøj, der i den grad har ja hatten på, og lader sig udfordre af livet.
Tina Beith Christensen er datter af Else Beith & Jønne Thomsen.Tina er vokset op i Ravnshøj og har stor kærlighed til området ikke mindst Frederikshavn.
Tina er uddannet hospitalslaborant fra Centrallaboratoriet i Hjørring, og har videreuddannet sig efterfølgende.
Hun kalder sig i dag for bioanalytiker og har arbejdet godt 10 år på Frederikshavn Sygehus, hvor hun også var en del af holdet bag sygehusrevyen.
Tina var kun 44 år, da hun mistede sin mand Svend, og dette rørende forløb med Svends sygdom og tiden efter, kan vi alle lære meget af.
Hun er ikke bange for at tage ansvar og prøve noget nyt, så hun endte med at sige ja til at være driftschef for covid indsatsen i region Nordjylland, PCR tests og vacciner. ”Det var 2 vilde år”, fortæller Tina.
Hun har det næsten som Pippi Langstrømpe, ”Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert”
En af de vilde oplevelser Tina har haft er, da hun var med til at planlægge besøget med Præsident Obama i Kolding sammen med Henrik “Røde”Jensen. Vil du høre mere om den opgave, så kom bag scenen i dette spændende program.
Tinas motto er ”gør dig umage” og det kan jeg kun komplimentere hende for, det motto efterlever hun til fulde.
For tilrettelæggelse og produktion Gitte Hansen.

Afspil