Interview med Helle Olsen


Ugens podcastgæst er født på Hjørring Sygehus, og tidligere boet i Frederikshavn i 24 år, men aktuelt bosat i Bindslev, hvor hun er gift med ”Den Skaldede Kok” som heder Carsten Olsen kendt fra TV, og som i dag arbejder i Sæby.
Helle boede i Hjørring til hun var 24 år, men flyttede derefter til Frederikshavn.
Hun mener selv hendes karriere har været at være mor for hendes 2 sønner.
Helle fandt sit livs kærlighed på Hamlet i Aarhus, hvor hun skulle ned med parkeringsbillet, og det udviklede sig til en nærmest umulig kærlighedshistorie. Det tog hende reelt 5 år at få Olsen på ret køl efter misbrug, og de har siden 2017 været gift. Hun gav ham tillige en helt speciel bryllupsgave, hvilken afsløres i denne podcast, hvor Helle også fortæller om sit helt unikke bryllup. Til daglig doserer hun hans piller og pudser hans briller, for de forkæler hinanden.
Helle er ualmindelig ærlig og åbenhjertig og du kan høre hendes gribende beretning om stædighed, hjertevarme og ubetinget kærlighed i denne podcast.
Udsendelsen er tilrettelagt og produceret af Gitte Hansen på FCMR

Afspil