Interview med Vilhelm Jensen Strandby


Mandagsmagasinet har besøg af tidligere fisker, fiskeskipper, fiskeriforeningsformand og byrådsmedlem Vilhelm Jensen.
Han var indtil sin død i juni 23 aktiv pensionist og blev 92 år. Han fortæller i denne genudsendelse historien om hans ferie sammen med lillebror på dengang 89, var på 14 dages tur i hans lille fiskefartøj i Limfjorden, hvor de nød de primitive forhold, som var vilkårene.
Han var en del år fiskeriformand for Strandby Fiskeriforening, et erhverv han følte han kunne sætte et personligt fodaftryk i, og som han elskede. Som tidligere fiskeskipper, kunne han jo bruge sin erfaring.
Han fortæller også, hvordan han på lidt tilfældig vis, for efterhånden mange år siden, kom i Frederikshavn Byråd, og hvilken betydning det fik for hans liv.
Han blev i 1995 valgt til Årets Ankermand i Strandby
Hør eller genhør denne udsendelse med Vilhelm Jensen Strandby

Afspil