På Tur med Bo Storm


Så har vi igen besøg af Naturvejleder ved Frederikshavn Kommune Bo Storm, som foruden at være en fantastisk guide på ture rundt i områdets smukke natur, så har han også en kolossal viden om de ting vi ser i på turene i Vendsyssel.
Måske har du prøvet at være med på en af hans guidede ture, ellers kan du få en oplevelse her i denne podcast hvor vi kommer vidt omkring. Planen er at Bo storm vil fremhæve 10 steder, af de lidt mere ukendte ture både i dag og i kommende podcastudsendelser.
Denne gang skal vi først til Lysfest, der løber af stablen d. 21. december både i Strandby, Sæby og Frederikshavn. Herefter anbefaler Bo storm en tur til Stensnæs syd for Sæby, det gamle fiskerleje Vorså.
Så går turen mod kommunes fortidsminder, der spænder fra voldsteder, jorddiger og stendiger til gravhøje. Gravhøjene ligger fra Kvissel i Nord til Vorså i syd.
Nyd og lyt til en levende fortæller og oplev naturen på en helt ny måde.
Podcast udsendelsen er tilrettelagt af Gitte Hansen for FCMR

Afspil