Interview med Jens Jørgen Calundan


Gitte Hansen har i denne podcastudsendelse den kendte ejendomsmægler Jens Jørgen Calundan, som gæst. Det er ikke så meget den faglige vinkel, men derimod et portræt af mennesket, som man kan lytte til den næste times tid.
Hvordan er du som person?
– Jeg er nok et familiemenneske, der gerne er lidt tilbagetrukket i dagligdagen, men på arbejde lidt mere fremme i skoene. Jeg er gift med Margit, og har været det siden 1977.
Hvilke karakteregenskaber vil du sætte på dig selv?
– Tålmodighed og arbejdsomhed, som sikkert skyldes, at vi tre brødre var alene med vores mor. Vi mistede vores far helt tilbage sidst i 60’erne, så vi var nødt til at være arbejdsomme, gik med aviser, var mælkedrenge og hvad der var af jobs for os, så vi kunne tjene en skilling, og hjælpe til derhjemme, mens vi gik i skole.
Dine forældre var fra Hjørring, men du er frederikshavner – hvordan hænger det sammen?
– Vores far var ansat på Statsbanerne, og på et tidspunkt fik han job på Godsekspeditionen i Frederikshavn. I 1948 flyttede mine forældre til gården Frydenstrand, hvor min storebror blev født, og jeg blev født på Stenbakkevej i 1953.
Min mor var hjemmegående og passede os indtil vores far døde. Derefter havde hun forskellige jobs, og forsøgte at klare dagen og vejen sammen med os tre drenge.
Din far var en dygtig fodboldspiller i Hjørring, spiller det ind på dit eget valg?
– Jeg var vanvittig glad for at spille fodbold og rettede på et tidspunkt mit blik på FFI og fik også en karriere. Jeg kom i øvrigt på FFIs førstehold allerede som 17 årig.

Hvad tænker Jens Jørgen om fremtiden, hvor ser han sig selv om 10 år, få svaret i denne podcastudsendelse på FCMR

Afspil