Interview med Susanna Bjørnager Nordentoft


Susanna Bjørnager Nordentoft, her i interviewet bare kaldet Sanne, er en viljestærk person med et drive, som i dag måske ville udløse en diagnose med damp, hvis hun gik i skole. Hun har svært ved at sidde stille, og det er mand og børn enige med hende i. I dag tvinges hun til at slappe af , efter en kraftig hjernerystelse i 2019.
Sanne er i dag gæst i denne podcast. Hun startede som opvasker på Hoffmanns Hotel, og er i dag “Sales Booking Manager” på Best Western Hotel “Herman Bang” i Frederikshavn.
Hun er født i Rimmensgården i Frederikshavn og har to søskende, men som 2-årig flyttede hende og familien til Søndervej, og senere Tvillingvej, i Strandby nord for Frederikshavn, hvor hendes mor stammede fra.
De bedste værdier hun har fået med fra sin barndom, er en god opdragelse og ikke mindst opbakningen fra forældrene, både i det man gjorde, og i det man havde lyst til i fremtiden, et værdisæt hun siden har givet videre til sine børn.
Skolegangen foregik på Strandby Skole hvor kammeratskabet var godt, men hun mener selv, at hun skabtel nogen uro i klassen, da hun ikke stod i vejen for fis og ballade, og nogle lærere var mere elsket end andre. Som 11-årig købte hendes mor og far en butik i Strandby, de kaldte Gaveboden med gaveartikler, legetøj og håndkøbsmedicin fra Løve Apoteket i Frederikshavn. Sanne startede tidligt på et job, idet hun som 13-årig i weekenderne blev opvasker på Hoffmanns Hotel. Siden kom hun på Handelsskolen, hvor hun blandt andre fik fritidsjob på Anna Helenas Bodega. Her mødte hun også sin første kæreste, som tog hende med til København, men hun tog hjem for at starte på Teknisk Skole på Hånbækvej, for så senere at ende i Militæret. Hvis hun kunne gøre det hele om, ville hun havde gjort noget mere ved folkeskolen og valgt gymnasiet, og måske forfølge en drøm om at blive advokat, men så længe børnene indimellem kalder hende ”Fru Stagetorn” så gør det ikke noget, at en gammel drøm ikke gik i opfyldelse Planlagt og produceret af Gitte Hansen til FCMR

Afspil