Samtale med Per Ejstrud


Dagens Podcastgæst, er butiksindehaver og musiker Per Ejstrud, der har forretning i Kirkegade i Frederikshavn.
Mange frederikshavnere kan sikkert huske Per Ejstrud fra tiden i Centermusik i Danmarksgade, en butik som han havde fra 2006 til 2018. Derefter flyttede han til Glyngøre, efter at have mødt Janette, som han tidligere havde kendt.
Per Ejstrud blev født i Vester Hornum i nærheden af Farsø. Senere flyttede familien til Sæby, og her startede han sin interesse for musik ved at spille i et lokalt orkester. I 1984 startede han danse duo, som især var populær i Esbjerg. Blandt andre har han i flere år spillet sammen med sin bror, men senere har han gjort det til en singleopgave, at spille til diverse fester.
I dag gør han sig i butikken i Kirkegade, som han kalder “Musik og Kram”, på grund af et bredt sortiment med musikinstrumenter og nyere og brugte ting.
Per Ejstrud har tre børn i alderen fra først i tyverne til først i trediverne. De bor henholdsvis i København, Frederikshavn og Nørresundby. Selv bor han med Janette i hus i Gærum.
Tag med Jenny Larsen på besøg hos Per Ejstrud.

Afspil