Interview med Tina Maria Knudsen


Tina Maria Knudsen er gæst i denne podcast. Tina Maria har en terapeutisk praksis på deltid, og ved en masse om kommunikation.
Hun voksede op i København med en hårdtarbejdende far, en hjemmegående mor, samt en lillebror. Hun gennemførte 10. klasse, men fortæller selv, at hun havde en rebelsk indstilling til tilværelsen, måske fordi hendes mor krævede disciplin.
Hendes arbejdsliv startede da hun fik ansættelse på Arbejdsformidlingen, hvor hun arbejdede med A-kasser. Senere blev hun ansat ved HK hvor hun fandt ud af, at mennesker hurtigt fik tillid til hende.
I begyndelse af 90’erne mistede hun sin bedstefar, og det fik hende til at tænke dybere over tilværelsen. På det tidspunkt begyndte hun i flere år at læse Psykoterapi, for at få en større forståelse om hende selv. Senere blev hun optaget på Psykoterapeutisk Institut i København, hvor hun læste i to år. Det førte med sig, at hun gerne ville hjælpe andre.
Tina Maria følte sig anderledes men opdagede, at hun kunne give noget fra sig, som ingen andre kunne.
Familien havde nogle venner, der flyttede til Sæby, og i flere år kunne Tina Maria, hendes bror og mor, tilbringe ferierne der.
Den tid var fantastisk for hende, idet de kom godt ud af det med de lokale. Senere i livet fik hun en længsel efter byen, hvor hun fandt en ro, som hun ikke havde oplevet i København. Derfor blev ferierne, sammen med sine to børn, tilbragt i Vendsyssel.
I 2008 blev min 14-årige datter mobbet i skolen. Jeg satte alt ind for at hjælpe hende, og i 2009 startede jeg firmaet Job-Attention.
Da begyndte jeg at levere til kommuner, så jeg fik lavet en niche, hvor jeg kunne hjælpe unge mennesker. Samtidig kunne jeg tage mig af min datter. Jeg fik også opgaver af Kriminalforsorgen, med hensyn til unge mennesker, så jeg havde mange spændende opgaver.
I 2013 fik jeg en henvendelse fra Frederikshavn Kommune, om jeg ville komme og fortælle hvad jeg havde gang i. Det resulterede i en kontrakt på to år, og vi fik bopæl i Sæby. Senere flyttede vi i hus i Understed. Det blev indrettet så der var plads til undervisning af unge mennesker, og vi bor der stadig. Et spændende personlighed på besøg på FCMR
For tilrettelæggelse og produktion Gitte Hansen

Afspil