Interview med musiker Sonny Møller


Sangskriver, sanger og entertainer Sonny Møller er gæst hos Gitte Hansen.
Sonny Møller er barnefødt i Frederikshavn, men bor i dag i Viborg. Han beskriver sig selv, som barn, at han var lidt af en rod. Han er opvokset i portnerboligen på Alpha Diesel og efter en uddannelse som skibsmontør på selv samme fabrik, rejste han til København og udlevede sin store interesse for musik og det fik ham til at drømme tanker om en karriere som musiker.

Sonny Møller var opvokset i byen med de store værfter og de sorte fag. Han har to søskende, og skoletiden foregik på Munkebakkeskolen. Musikken har altid betydet meget for ham, og mange nye sange har han selv skrevet og komponeret.
– Jeg ser ikke Frederikshavn som en kulturby. Men jeg kan drømme om, at Det musiske Hus kan finde plads til eks. fire sessioner om året, hvor man kan give scenen med fuld lyd og lys til de dygtige opkomlinge, jeg ved bor i Frederiks-havn kommune –
– Det er drømmen som driver mig, og lige nu venter vi alle på bedre tider. Jeg har selv fået aflyst 40 jobs uden kompensation og det kan mærkes, men der er tid til at drømme og skrive nyt musik.
Du kan høre meget mere om Sonny Møller i pod cast udsendelsen her.

Afspil