Interview med Bettina Lyster


Vi behandler et brandvarmt emne i mere end en forstand. Vi har besøg af en velkendt stemme, hun er nemlig reporter på FCMR, og har også tidligere gæstet mandagsmagasinet nemlig i 2018, navnet er Bettina Lyster.
Denne gang kommer hun for at fortælle om hvordan det er at være smittet med Covid 19, idet Bettina selv blev konstateret positiv og syg efter et behandlingsophold for Psoreasis i Kroatien.
Hvordan taklede de korona i Kroatien, hvor 3 af hendes danske medpatienter først blev testet positiv, de blev alle isoleret, og 1 døde senere med smitten. Bettina nåede at komme hjem og var isoleret i en god uge, men hvordan har hun det i dag? Få historien i mandagsmagasinet.
Bettina fortæller også den aktuelle historie om da hende og hendes mand kunne stå og se på møbelforretningen My Home på Hjørringvej brændte d. 5. august 2020, og deres loop Fitness var i samme bygning. Hvilke tanker havde de, hvad kunne de gøre og hvad er status i dag?
Programmet er produceret og redigeret af Gitte Hansen for FCMR

Afspil